Mio teknolojisi Türkiye pazarında ses getirmeye başladı

MiTAC International Corp’un bir parçası olan yerli GPS cihaz pazarının lideri Mio Araç içi kameraları, araç filolarının video izleme çözümleri ile getirebileceği faydaları analiz etti.

Sürücüler için büyük önem taşıyan araç içi kameraları Türkiye pazarında şimdiden ses getirmeye başladı. Özellikle Kurye, satış araç kiralama olsun, filonun doğru yönetimi hem maliyet hem de riskleri önleme açışından büyük önem taşımaktadır.

Yol kazalarına, trafik sıkışıklığına, park yeri bulmaya, hırsızlığı önleme açısından sektörde maddi kayıplara dönüşecek riskleri azaltan önemli bir teknolojidir.

GPS çözümleri kurmanın yanı sıra, video izleme sistemlerine sahip ek filo ekipmanı da birçok önemli avantaj sağlar:

Araç park halindeyken bile otomobilin dışını sürekli kayıt ederek otomobil hırsızlığını sonlandırıyor.

Yolda seyir halinde giderken, sürücünün sürüş sitilini sürekli izlenmesi ve yakın ön uç çarpışma uyarı sisteminin devreye girmesini sağlıyor. Bu yazılım işlevselliği Mio MiVue 7 Serinin tüm modellerine entegre edilmiştir.

Araç video kameraları, tüm araç yolculuklarını ve Mio Technology tarafından üretilen bazı modellerin kayıtlarını, WIFI (Mio MiVue 733 WIFI, 752 Çift WIFI, 786 WIFI, 788 Connect ve 792 WIFI Pro) aracılığıyla doğrudan telefonda yakalanan görüntülerin iletilmesine olanak tanıyor. Ek olarak, entegre GPS modülüyle, sürücüler, Google Haritalar’da MiVue Manager uygulaması aracılığıyla görüntülenebilecek, aracın herhangi bir seyahat anında otomobilin yönü ve hızı hakkında bilgilerle birlikte, aracın konumu hakkında ek kanıtlara sahip olacaktır..

Filolarını navigasyon ve video izleme sistemi ile donatmak isteyen girişimciler, her iki ihtiyacı da karşılayan 2’si 1 arada sistem olan Mio MiVue Drive 55/65 LM Full Türkiye’de tercih edilebilen bir ürün olabilir. Aşırı HD kalitesinde kayıtlar, düşük aydınlatma koşullarında bile rotanın tüm ayrıntılarını yüksek kalitede yakalar ve cihazınızın ömrü boyunca ücretsiz harita güncelleme özelliği, meydana gelebilecek yollardaki değişikliklerle ilgilenir. Böylece, Mio MiVue 55/65 LM, her türlü yol için ideal bir ortak haline gelir.

ULAŞIM SEKTÖRÜ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.